Om

*Jag är bara en helt vanlig person som försöker leva ett helt vanligt liv.

*Jag är en person med en förvärvad funktionalitetsinskränkning, som ändå försöker leva ett helt vanligt liv.

*Jag är en fink med bristfälliga vingar, som försöker hitta andra sätt att ta mig fram, samtidigt som jag försöker leva ett helt vanligt liv.

*Jag är en människa som funderar över vad ett helt vanligt liv egentligen är:
att fungera, att känna sig bra, att uppfattas som bra, att må bra, att söka, att slå sig till ro, att acceptera, att ifrågasätta, att glömma, att gömma sig, att öppna sig, att njuta, att skratta, att droga ned sig, att gå in i sig själv, att bortse från sig själv, att hålla sig inom ramarna, att bry sig om andra, att få bekräftelse, att bry sig om sig själv, att skita i allt, att bry sig om vad som händer med naturen, att hoppa högt, att lyssna, att ha en avkomma, att lämna spår, att skapa nära relationer, att leva länge eller att leva gott, att leva gott eller att leva rätt, att tänka nu, att tänka sedan, att minnas igår?

*Jag är en människa som tillhör det andra könet, jag äter inte kött, jag arbetar med människor och har en längre utbildning för detta.

*Jag vill inte vara utan musik, böcker, fågelsång och människorna som lyfter mig.

*Jag blir glad när andra lagar mat åt mig, när andra reder ut mina tankar eller hjälper mig att ta plats i mitt eget liv. Jag blir glad när jag möter någon som tänker utanför ett rådande paradigm.

*Det finns bara två av oss och det är vi/jag. Jag har sex ben, två huvuden och två bra ögon – ledarhunden och jag bildar en enhet som gör livet möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: